Shetlanderponykamp (vanaf 5 tot ± 12 jaar)

Als je nog nooit op een paard hebt gezeten is ons Shetlander ponykamp een fijne kennismaking met pony’s en rijles. Heb je al les (gehad) en houd je van paarden, dan is een ponyvakantiekamp natuurlijk altijd een goed idee.

Onze Shetlanders (“de Labradors onder de pony’s”) zijn lief en speels en altijd in voor een dolletje. Op ons Shetlanderkamp staan gezelligheid en paardrijden centraal. We doen veel spelletjes en ons team organiseert allerlei leuke activiteiten.

Je mag zelf weten hoe lang je blijft: één, twee of zelfs drie dagen. De kinderen logeren in tenten bij ons in de tuin ― of slapen thuis, als ze dat fijner vinden. Vervoer moet dan wel door de ouders geregeld worden. We eten gezellig samen en zorgen dat jullie een onvergetelijke tijd beleven ― samen met Jordy, Joris, Max, Polly, Sirius, Suus, Boemel, Goof en Gijs.

Datum: nog niet bekend
Prijs: € 45,- per dag* (rekenvoorbeeld, kom je alleen op dag 1 dan zijn de kosten € 45,-. Kom je dag 1 en dag 3 dan zijn de kosten € 90,-  etc.)

Kom gerust eens kijken en kennismaken en/of geef je op voor een proefles: 06-42027300 of info@stal-rurainski.nl

 

IJslanderponykamp (voor ervaren ruiters vanaf 12 jaar)

IJslander paarden hebben een bijzonder karakter. Hun gangen zijn anders, net als hun bouw en hun energie. Dat moet bij je passen en daarom is het handig als je eerst even komt kennismaken voordat je op IJslanderkamp gaat.

Op de rug van Breyskja, Fyrster, Kulur en Vali heb je vakantie, maar zeker geen vrij! Tijdens ons IJslanderponykamp leer je ontzettend veel: verantwoordelijkheid, alertheid, concentratie. Wees dus niet bang om je handen uit de mouwen steken; we verdelen de klusjes en het corvee eerlijk.

’s Avonds hebben we tijd voor quizzen, kampvuur, speurtochten of – voor de waaghalzen – een spooktocht. Ga je mee?

Datum: 26 t/m 29 mei 2022
Prijs: € 240,-

Wil je weten of het klikt met onze IJslanders, kom dan langs voor een proefles. Dan leren we elkaar meteen een beetje kennen. Bel of mail wel even van tevoren: 06-42027300 of info@stal-rurainski.nl

 

*Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.