Shetlanderponykamp (vanaf 5 tot ± 12 jaar)

Als je nog nooit op een paard hebt gezeten is ons Shetlander ponykamp een fijne kennismaking met pony’s en rijles. Heb je al les (gehad) en houd je van paarden, dan is een ponyvakantiekamp natuurlijk altijd een goed idee.

Onze Shetlanders (“de Labradors onder de pony’s”) zijn lief en speels en altijd in voor een dolletje. Op ons Shetlanderkamp staan gezelligheid en paardrijden centraal. We doen veel spelletjes en ons team organiseert allerlei leuke activiteiten.

Slapen doe je lekker vertrouwd thuis. Je bent overdag welkom van 10.00 uur tot 17.00 uur en dat drie dagen lang! Wij en de shetten hebben er in ieder geval erg veel zin in! Zie we je dan?

Datum: 29 april t/m 1 mei 2024
Prijs: € 180,-

Kom gerust eens kijken en kennismaken en/of geef je op voor een proefles: 06-42027300 of info@stal-rurainski.nl

 

IJslanderponykamp (voor ervaren ruiters vanaf 12 jaar)

IJslander paarden hebben een bijzonder karakter. Hun gangen zijn anders, net als hun bouw en hun energie. Dat moet bij je passen en daarom is het handig als je eerst even komt kennismaken voordat je op IJslanderkamp gaat.

Op de rug van Breyskja, Fyrster, Kulur en Vali heb je vakantie, maar zeker geen vrij! Tijdens ons IJslanderponykamp leer je ontzettend veel: verantwoordelijkheid, alertheid, concentratie. Wees dus niet bang om je handen uit de mouwen steken; we verdelen de klusjes en het corvee eerlijk.

’s Avonds hebben we tijd voor quizzen, kampvuur, speurtochten of – voor de waaghalzen – een spooktocht. Ga je mee?

Datum: 15 augustus t/m 18 augustus 2024
Prijs: € 240,-

Wil je weten of het klikt met onze IJslanders, kom dan langs voor een proefles. Dan leren we elkaar meteen een beetje kennen. Bel of mail wel even van tevoren: 06-42027300 of info@stal-rurainski.nl

 

*Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.