Helaas is het IJslander ponykamp van 2019 alweer voorbij. Wij vonden het erg gezellig en wat een heerlijk weer hebben we gehad (al was het wel een beetje erg warm)! We hopen dat jullie ook genoten hebben, aan de positieve reacties te zien op WhatsApp gelukkig wel. Er zijn natuurlijk ook weer een hoop foto’s gemaakt.

Het bekijken van deze foto’s werkt wat anders dan jullie gewend zijn. Vanwege de privacy van de deelnemers hebben we momenteel besloten de foto’s niet meer online te plaatsen op de website tot we hier een goede beveiliging voor hebben gevonden.  Wil je de foto’s toch graag hebben? Neem dan een lege USB stick van minimaal 2 Gb. mee naar stal. Schrijf je naam op de USB stick (of plak er een sticker op met je naam). We zullen daar dan de foto’s op zetten. Dit kunnen we helaas niet ter plekke bij de stal. We doen ons best om de USB stick zo snel mogelijk weer terug te geven.

Ben je geen leerling bij Stal Rurainski maar heb je wel het ponykamp bijgewoond? Dan wordt dit natuurlijk wat lastig. Stuur dan even een mailtje naar info@stal-rurainski.nl en dan zullen we de foto’s op een andere manier met je delen.

Foto’s IJslander ponykamp 2019